1 december 2013:
Doordat ik een periode geen atelier had is er ook even geen nieuws geweest. Ondertussen heb ik weer tijdelijk onderdak gevonden en zijn er wat activiteiten de revue gepasseerd.

In Mei 2011 heb ik mogen exposeren bij F. van Lanschot Bankiers in Almere. In Maart 2012 stond ik bij de molen De Windhond in Soest tijdens de Atelierroute. De zon scheen heerlijk en het was een super evenement.

Afgelopen September (2013) deed ik weer mee aan de unieke kunstroute op het industrieterrein De Grachten in Soest. Hier heb ik ook voor het eerst mijn 'Recycle-Art geïntroduceerd. Hergebruik van materialen om zo tot nieuwe gebruiksvoorwerpen te komen. Denk hierbij aan de bijzettafel 'Bij-Benen' of schemerlampen voor binnen en buiten, maar ook een bijzonder schilderij...
Kijk maar eens bij de betreffende pagina voor meer informatie!

De website is weer helemaal up-to-date en daarom... tot 1 januari 2014... 15% korting op al het werk!

Ik hoop u allen te mogen inspireren met mijn werk. Heeft u vragen, wensen of opmerkingen? Ik hoor graag van u!

19 September 2010:  Wederom de unieke Kunstroute op ‘de Grachten’ zie ook www.kunstroutesoest.nl voor meer informatie!

25 juni t/m 27 juni a.s. houden wij met 7 kunstenaars met 7 verschillende achtergronden, invalshoeken, werkwijzen en inspiratiebronnen samen 1 expositie onder de titel ‘7’!

Er zijn realistisch geschilderde doeken in de fijnschilder techniek (Jacqueline Pouw) tot doeken die vaak figuratief in grove penseelstreek en krachtige kleuren tot stand komen (Myrna van Schoonhorst).  Ook doeken van grote afmeting met gemengde technieken (Jolanda Sterkenburg) en schilderijen die vertellen over de sporen die mensen achterlaten op muren, stenen, in de liefde e.d. (Qassim Alsaedy).  Sommige beelden zijn grote indrukwekkende werken -een realistisch kijkspel- in brons en marmer (Giovanni Flantua) terwijl andere beelden juist kleiner en verstild zijn in diverse steensoorten of brons (Jeannette Kroeskop).  Er is ook vernieuwend en verrassend werk in metaal (Ruud Termijn) te bewonderen.

Van abstract tot figuratief, van organisch tot realistisch…  Al met al meer dan de moeite waard om naar Soest te rijden en deze bijzondere expositie te bekijken!

De officiële opening door Drs. Frank Welkenhuysen van ‘Tussen Kunst & Kitsch’ vind plaats op Vrijdag 25 juni om 19.00 uur.

De expositie is Vrijdag 25 juni van 19.00 – 22.00 uur, Zaterdag 26 juni van 14.00 – 21.00 uur en Zondag 27 juni van 14.00 – 19.00 uur.  Het adres is Nieuwegracht 4 in Soest (boven Basic Fit langs de Koningsweg).

2010, een nieuw jaar, een nieuw begin en een atelierroute!

Na een enerverend 2009 met een succesvolle atelierroute in maart en een geweldige kunstroute in september is het alweer maart 2010.  En dit jaar is er ook al veel gebeurd want ik heb sinds 1 maart jl. een nieuw atelier met meer ruimte om te werken en een aparte ruimte om het werk te laten zien.
In het weekend van 27 en 28 maart a.s. is er de open atelierroute 'Kunstlint in de Lente' en is mijn atelier open van 12.00 - 17.00 uur op beide dagen.  Ik stel het op prijs u dan te mogen begroeten op de Beckeringhstraat 31 in Soest om in mijn nieuwe atelier het begin van een nieuwe kunstzinnige fase met mij te vieren!  Mocht u niet in de gelegenheid zijn om dat weekend te komen dan kunt u natuurlijk altijd bellen (0650476656) om een afspraak te maken voor een atelierbezoek.

17 Maart by Jeannette

2009...update...en een atelier route in Soest!

Aan het begin van het nieuwe jaar kijk ik altijd even terug naar het voorgaande jaar en alles wat daar is gebeurd. En in 2008 was dat veel!

Vooral het project in 'de Lindenhof' was een groot sukses waar ik met veel plezier op terug kijk. Ook is mijn werk op de miljonairs fair in december vertegenwoordigd door galerie Seen-art. En tot medio maart 2009 is er ook werk van mij te zien in de showrooms van GANT kleding in Nederland en Belgie.

Dit jaar komt er, in het eerste weekend van de lente, een nieuw evenement in Soest. Er wordt hard gewerkt om op 21 en 22 maart a.s. een atelier-route te organiseren, genaamd 'Kunstlint in de lente'. Dus hou deze website in de gaten voor nadere details en zet deze data alvast in je agenda!

28 Jan 2009 by Jeannette

 

Re-Build, een bijzonder experiment, een bijzondere expositie!

Vanaf volgende week, 14 juli 2008, mogen Karin de Bruin (schilderíjen) en ik (beelden en installaties) gebruik maken van het oude pand 'de Lindenhof' te Soest. Dit pand wordt in September gesloopt en opnieuw gebouwd. De 'oude' bewoners hebben een nieuw onderkomen direct naast het oude pand betrokken.
We toveren dit pand om tot tijdelijk atelier waarin wij een aantal weken gaan werken met het thema Re-Build waarna op vrijdag 22 t/m zondag 24 augustus een speciale verkoopexpositie is.
20% van de opbrengst gaat naar het goede doel te weten een kado voor de bewoners van de Stichting de Amerpoort / Lindenhof.
Openingstijden tijdens de expositie op vrijdag van 11.00-17.00 en van 19.00-21.00 uur. Op zaterdag en zondag geopend van 11.00 - 17.00 uur.
Kom, geniet en.... koop!

13 Jul 2008 by Jeannette

 

Kunstroute 2008!

Zondag 14 september is er alweer voor de 5e keer een kunstroute op industrieterrein de Grachten te Soest van 12.00 - 17.00 uur. Het wordt een bijzonder evenement, vele kunststromingen komen aan bod. Zelf sta ik in de werkplaats bij Jan van Zal om mijn werk op een bijzondere manier te exposeren, tussen de auto's.....
Kijk voor meer informatie op www.kunstroutesoest.nl

13 Jul 2008 by Jeannette

 

Kunstroute 2007

Op zondag 16 September aanstaande is het weer zover, alweer de 4e editie van de Kunstroute op industrieterrein de Grachten. Van 12.00 tot 17.00 uur gaan de deuren van de diverse bedrijven weer open en zullen tientallen kunstenaars hun werk exposeren.
Mijn werk staat ook dit jaar bij Schildersbedrijf Voortjes.
Kom zeker kijken want het wordt weer gezellig en interessant! Kijk voor meer informatie en programmaoverzicht op www.kunstroutesoest.nl.
Graag tot ziens! smile

23 Jul 2007 by Jeannette

 

Expositie 17 september t/m 22 oktober bij Galerie De Waerdery b.v. te Garderen

Een nieuw jaar, nieuwe inspiratie en dus ook nieuw werk!

Vanaf 17 september tot en met 22 oktober a.s. is er bij De Waerdery b.v. een verkooptentoonstelling van mijn werk. Tevens is er een verkooptentoonstelling van werken van Pierre Guillaume; Domburg Beaches

Elke zaterdag en zondag geopend van 12.00 - 17.00 uur en op afspraak.

Het adres is;
Galerie de Waerdery b.v.
Ringelboschweg 21
3886 ML Garderen
Tel. 0577 - 462 719

Kom zeker kijken want dit is echt de moeite waard, een prachtige plek, prachtige schilderijen en natuurlijk ook mijn werk in 3D te zien!

11 Aug 2006 by Jeannette

 

Kunstroute 17 september 2006

Op zondag 17 september a.s. is er weer de jaarlijkse kunstroute op industrieterrein de Grachten te Soest. Van 12.00 - 17.00 uur kunt u bij de deelnemende bedrijven binnenlopen en mijn werk is te zien bij Schildersbedrijf Voortjes.

Meer informatie via www.kunstroutesoest.nl

27 May 2006 by Jeannette

 

Najaars-Expositie 2006 te Tuil

Bij Kunsthandel 't Vijverbosch te Tuil is in het laatste weekend september en 1e weekend oktober een verkoopexpositie. In combinatie met schilderijen van 'oude meesters' zal mijn werk worden geexposeerd.

Adres; Langstraat 19, 4176 BC Tuil (bij Zaltbommel).
Telefoon; 0418 592553.
Openings tijden van 11.00 - 17.00 uur op;
vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober en
vrijdag 7 oktober t/m zondag 9 oktober.

Graag tot ziens in Tuil!

27 May 2006 by Jeannette

 

Het is zover...

... de website is klaar en kan de lucht in...!

Nieuwe tijden, nieuwe technieken en dus ging ik overstag om mijn werk op een 'nieuwe' manier te presenteren. Ik vind nog steeds dat je kunst moet voelen en ervaren, dat het een emotie is. Toch ben ik trots op deze website, het geeft een goede indruk van mijn werk.

Vooralsnog kunt u alleen mijn beelden bekijken. Als u de foto's aanklikt worden ze groter zodat e.e.a. beter te zien zal zijn. Vermelde afmetingen zijn in hoogte x breedte x diepte.

Geniet in alle rust, ik hoop dat u er door geraakt worden...

Mochten er vragen of aanvullingen zijn of wilt u het werk komen bekijken? Neem dan even contact met mij op!

27 May 2006 by Jeannette